Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews

Razmišljao sam da li ovde ili na googlu da pišem. Neću puno da dužim. Samo HVALA

Slavko i Ružica

PORODICA NIKOLIĆ SA VOŽDOVCA

Moraću malo da prepisujem. Vidim da je neko to već napisao pa ću ja da prepišem. Kada smo se upoznali mislio sam da si lud. ( prešao sam na ti, zato što posle vremena provedenim sa tobom osećam se kao da smo prijatelji) I onda je sve počelo da se dogadja kako si rekao. U datom momentu ne znam da li sam više bio besan na tebe što si upravu ili na sebe što te nisam poslušao pa je sve trajalo duže nego što je trebalo, i to mojom krivicom. Hvala ti kako na naučenom tako i na učinjenom. Mi smo prezadovoljni. Topla preporuka za svakoga ko čita ove recenzije. Ovaj čovek zna svoj posao. Leone, hvala još jednom od porodice Nikolić.

Saradnja za 10

Od samog pocetka je saradnja isla lako , lepo su nam objasnili da moramo da znamo sta TACNO HOCEMO, pa cemo dobiti ponudu. Sastanak u nasem stanu, sve detaljno objasnili sta hocemo , za par dana dobili ponudu i dogovorili se kad krecemo sa radovima. Radovi su trajali 2 nedelje kada je pocela situacija sa koronom u martu, bez obzira na sve , radovi su nastavljeni i zavrseni u roku, od mesec dana. Za tih mesec dana smo imali menjanje parket u celom stanu , oko 60 kvadrata parketa , menjanje plocica(oko 10kvadrata) , menjanje unutrasnjih vrata(7komada) , rusenje 2 zida , postavljanje 2 zida i krecenje celog stana, sitne poslove zamene slavine, farbanje radijatora necu ni da spominjem.
Sve je odradjeno perfektno! Cena je bila vise nego zadovoljavajuca, a o roku da ne pricamo !
Imamo samo POHVALE I ZAHVALNOST za ceo tim Arion. Iskreno preporucujemo ovu firmu jer su izuzetno profesionalni, predusretljivi, povoljni, puni idejnih resenja i jako ljubazni.

by PU “Planinska kucica” on Arion Adaptacija Stanova poslovnih prostora
Profesionalno!

Mi prezadovoljni.
Vreme pocetka i i kraja radova kako je dogovoreno i receno!
Svaka preporuka i nema glavobolje!
👏👏👏
Vrtic i deca u njemu blistaju!
PU “Planinska kucica”

by Martina Piljak- Optika Soko on Arion Adaptacija Stanova poslovnih prostora
Renoviranje lokala

Sve pohvale, prezadovoljni smo sa brzom, stručnom i ljudskom saradnjom. Vrhunski majstori, ispoštovan je rok od 5 dana za kompletno renoviranje našeg poslovnog prostora, napravljene su jako lepe, funkcionalne stepenice, što nam je omogućilo lakše korišćenje sprata i znatno proširilo prodajni prostor u prizemlju. Puno uspeha želimo Arion timu u daljem radu, sve preporuke sa naše strane!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»