Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 25 reviews
 by Marina Antunović on Arion Adaptacija Stanova poslovnih prostora

Ja nisam znala nikoga ko radi renoviranja, a oglasa i telefona na netu je pregršt. Stan koji sam renovirala je u BG, a ja sam u NS. Radim po ceo dan. Fizicki je bilo nemoguće dolaziti i pratiti sve radove i majistore. Za Leona sam se odlučila čitajući kometare ovde koji su mi delovali iskreni i nenamešteni. Ono što smo moja porodica i ja dobili u ovoj sardnji je oslonac, poverenje, pomoć na svakom koraku i naravno kvalitet. Verujte mi da kada niste svaki dan u stanu koji se renovira, kada birate stvari preko neta, poverenje je ono što vam je neophodno. Leon je čovek koji stoji iza svega što vam kaže i čovek na koga se možete osloniti u potpunosti. Dragi Leone, radujem se svakoj budućoj saradnji sa tobom.

Marina

HVALA VAM DO NEBA

Hvala vam do neba. Za strpljenje prilikom mog dvoumljenja. Za sve promene koje su u hodu nastale. Za sve ponovo radjene stvari prilikom mog predomišljanja. Za svaki savet koji ste dali a ja kasnije uvidela. Hvala vam na svemu.

 by Danijela Stojanovic on Arion Adaptacija Stanova poslovnih prostora
Kompletno renoviranje stana porodica Stojanovic

Arion tim sam pronasla slucajno na internetu trazeci firmu i majstore za adaptaciju poslovnog prostora. Zvala sam nekoliko brojeva, i dobila sam isti odgovor da moze i lako cemo. Kada sam pozvala Arion tim, Leon je jedini potvrdio da mozemo da saradjujemo, ali da prvo mora da pogleda prostor i da na osnovu toga moze da potvrdi cenu i kratak rok koji smo trazili i to je prvi utisak da razgovaram sa ozbiljnom firmom koja zaista zna sta radi. Sastanak smo dogovorili jako brzo, saradnju, materijale i sto je najbitnije rok je bio ispostovan, cak nekoliko dana i pre roka. Saradnjom i adaptacijom sam bila prezadovoljna, jer je u pitanju firma Bosch za koju radim. Nakon godinu dana suprugu i meni je trebala firma za kompletno renoviranje stana i odmah smo se setili Leona. Naravno, kao i u vezi prve saradnje sve je bilo transparentno i jasno, sta moze i kako, rokovi, cena, sugestije koje su bile od velike pomoci. Veliko hvala od porodice Stojanovic od Danijele i Nemanje, i sa zadovoljstvom preporucujemo Arion tim svima koji zele ozbiljnu i kvalitetnu saradnju.

ZADOVOLJAN

Zadovoljan

Odličan je osećaj dočekati Novu godinu u adaptiranom stanu.

Sad kad su legli utisci i sve je leglo na svoje, moram vam reći da sam prezadovoljan.

Hvala i SREĆNA VAM NOVA GODINA!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»