Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arion Adaptacija Stanova poslovnih prostora
Average rating:  
 25 reviews
 by Marina Antunović

Ja nisam znala nikoga ko radi renoviranja, a oglasa i telefona na netu je pregršt. Stan koji sam renovirala je u BG, a ja sam u NS. Radim po ceo dan. Fizicki je bilo nemoguće dolaziti i pratiti sve radove i majistore. Za Leona sam se odlučila čitajući kometare ovde koji su mi delovali iskreni i nenamešteni. Ono što smo moja porodica i ja dobili u ovoj sardnji je oslonac, poverenje, pomoć na svakom koraku i naravno kvalitet. Verujte mi da kada niste svaki dan u stanu koji se renovira, kada birate stvari preko neta, poverenje je ono što vam je neophodno. Leon je čovek koji stoji iza svega što vam kaže i čovek na koga se možete osloniti u potpunosti. Dragi Leone, radujem se svakoj budućoj saradnji sa tobom.

Marina

 by Ivana Markovic
HVALA VAM DO NEBA

Hvala vam do neba. Za strpljenje prilikom mog dvoumljenja. Za sve promene koje su u hodu nastale. Za sve ponovo radjene stvari prilikom mog predomišljanja. Za svaki savet koji ste dali a ja kasnije uvidela. Hvala vam na svemu.

 by Danijela Stojanovic
Kompletno renoviranje stana porodica Stojanovic

Arion tim sam pronasla slucajno na internetu trazeci firmu i majstore za adaptaciju poslovnog prostora. Zvala sam nekoliko brojeva, i dobila sam isti odgovor da moze i lako cemo. Kada sam pozvala Arion tim, Leon je jedini potvrdio da mozemo da saradjujemo, ali da prvo mora da pogleda prostor i da na osnovu toga moze da potvrdi cenu i kratak rok koji smo trazili i to je prvi utisak da razgovaram sa ozbiljnom firmom koja zaista zna sta radi. Sastanak smo dogovorili jako brzo, saradnju, materijale i sto je najbitnije rok je bio ispostovan, cak nekoliko dana i pre roka. Saradnjom i adaptacijom sam bila prezadovoljna, jer je u pitanju firma Bosch za koju radim. Nakon godinu dana suprugu i meni je trebala firma za kompletno renoviranje stana i odmah smo se setili Leona. Naravno, kao i u vezi prve saradnje sve je bilo transparentno i jasno, sta moze i kako, rokovi, cena, sugestije koje su bile od velike pomoci. Veliko hvala od porodice Stojanovic od Danijele i Nemanje, i sa zadovoljstvom preporucujemo Arion tim svima koji zele ozbiljnu i kvalitetnu saradnju.

 by Senidah
ZADOVOLJAN

Zadovoljan

 by Marković Jovan

Odličan je osećaj dočekati Novu godinu u adaptiranom stanu.

Sad kad su legli utisci i sve je leglo na svoje, moram vam reći da sam prezadovoljan.

Hvala i SREĆNA VAM NOVA GODINA!

 by Marko i Jasna

HVALA ZA SVE!

 by Porodica Atanasković

Razmišljao sam da li ovde ili na googlu da pišem. Neću puno da dužim. Samo HVALA

Slavko i Ružica

 by Nikolici - Vozdovac
PORODICA NIKOLIĆ SA VOŽDOVCA

Moraću malo da prepisujem. Vidim da je neko to već napisao pa ću ja da prepišem. Kada smo se upoznali mislio sam da si lud. ( prešao sam na ti, zato što posle vremena provedenim sa tobom osećam se kao da smo prijatelji) I onda je sve počelo da se dogadja kako si rekao. U datom momentu ne znam da li sam više bio besan na tebe što si upravu ili na sebe što te nisam poslušao pa je sve trajalo duže nego što je trebalo, i to mojom krivicom. Hvala ti kako na naučenom tako i na učinjenom. Mi smo prezadovoljni. Topla preporuka za svakoga ko čita ove recenzije. Ovaj čovek zna svoj posao. Leone, hvala još jednom od porodice Nikolić.

 by Porodica Lončar
Saradnja za 10

Od samog pocetka je saradnja isla lako , lepo su nam objasnili da moramo da znamo sta TACNO HOCEMO, pa cemo dobiti ponudu. Sastanak u nasem stanu, sve detaljno objasnili sta hocemo , za par dana dobili ponudu i dogovorili se kad krecemo sa radovima. Radovi su trajali 2 nedelje kada je pocela situacija sa koronom u martu, bez obzira na sve , radovi su nastavljeni i zavrseni u roku, od mesec dana. Za tih mesec dana smo imali menjanje parket u celom stanu , oko 60 kvadrata parketa , menjanje plocica(oko 10kvadrata) , menjanje unutrasnjih vrata(7komada) , rusenje 2 zida , postavljanje 2 zida i krecenje celog stana, sitne poslove zamene slavine, farbanje radijatora necu ni da spominjem.
Sve je odradjeno perfektno! Cena je bila vise nego zadovoljavajuca, a o roku da ne pricamo !
Imamo samo POHVALE I ZAHVALNOST za ceo tim Arion. Iskreno preporucujemo ovu firmu jer su izuzetno profesionalni, predusretljivi, povoljni, puni idejnih resenja i jako ljubazni.

 by PU “Planinska kucica”
Profesionalno!

Mi prezadovoljni.
Vreme pocetka i i kraja radova kako je dogovoreno i receno!
Svaka preporuka i nema glavobolje!
???
Vrtic i deca u njemu blistaju!
PU “Planinska kucica”

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»