Adaptacija kupatila „ključ u ruke“

Brza adaptacija kupatila na tzv. „ključ u ruke“ omogućava da se ono, koliko vizuelno osveži toliko i da mu se produži trajnost. Obuhvata određen obim građevinskih radova kao što je obijanje keramike, postavljanje novih uređaja i lepljenja pločica. Razmišljali smo na ovu temu i evo šta sve treba da znate.

 

Uređenje enterijera – pametno renoviranje stana

Par saveta kako da rasporedite budžet i pametno izaberete izvođača radova za uređenje enterijera.

Kada se javi potreba za renoviranjem životnog prostora – adaptacijom stana ili kuće najčešće taj poduhvat kod ljudi izaziva ogromnu količinu stresa. I onda po običaju svako zna nekoga ko nešto zna da uradi i time misli da će uštedeti novac. Znate onu staru a mudru: Najjeftinije je ono što platimo. I to se u praksi ispostavilo kao tačno. U praksi često pored toga što morate da platite nekoga ko vam čini uslugu, nakon toga morate da platite nekoga ko će da popravi to što je taj neko pokušao da uradi. Neretko se u tim situacijama izgubi i novac i prijatelj. E da bi izbegli te situacije najpametnije je da angažujete nekoga ko se time profesionalno bavi. Adaptacija kuće i uređenje enterijera ne moraju nužno da izazovu stres.

Read more

Fasada – uštedite energiju!


Da li znate da se najviše toplotne energije gubi preko spoljašnjih zidova – čak 30%?!

Baš zato je vreme da stvari gledate dugoročno. Umesto što grejete ili hladite ulicu svake godine dobro bi bilo da taj novac pametno uložite.. Fasada je pravi izbor. Pored toga ako se radi o spoljnoj izolaciji i sam objekat će izgledati lepše.

Read more

Dekorativni kamen

Dekorativni kamen na zidu je hit u enterijerima i eksterijerima već duže vreme. Skoro da je neizbežan u dekorisanju modernih enterijera. Razni oblici, teksture i boje čine ga iskoristivim u skoro svim enterijerima. Postoje različite vrste kamena od prirodnog ili veštačkog materijala. Kako znati za koju vrstu kamena se odlučiti? Read more

BESPLATNA PROCENA TROŠKOVA

Često zbog loših informacija dolazimo do zaključka da je adaptacija stana odnosno renoviranje  postojećeg objekta mnogo skuplje nego što zaista jeste. Samim tim se i ne upuštamo u adaptaciju stana ili poslovnog prostora misleći da je to previše skupo za naš budžet. Arion tim se trudi da svim svojim klijentima izađe u susret što se tiče procene troškova adaptacije stambenog ili poslovnog prostora. Pre same procene tu smo da saslušamo vaše želje, ali i da damo svoje stručno mišljenje kao i savet u vezi sa samim radovima i izborima materijala. Krajnji cilja nam je zajednički da posao bude obavljen u najkraćem mogućem roku, najkvalitetnije moguće u okviru određenog budžeta.  Pozovite nas i zajedno ćemo videti koliko će koštati da se vaš prostor ulepša po vašem ukusu i prema vašim potrebama. Ne zaboravite, BESPLATNO je. Adaptacija stana ne mora biti skupa.

Boje u vašem domu

Kada je u pitanju odabir boja za određene prostorije u domu, svi obično potegnu za trenutnom modom i ličnim ukusom bez predhodnog znanja o tome kako neke boje utiču na ljude u određenim prostorijama. Mi smo svakako za to da zidove treba bojiti to je bar lako promenljivo. Promenom boje samo jednog zida u prostoriji, cela prostorija dobija novi izgled. Ipak treba znati da svaka boja ima određeno značenje i unosi određenu energiju. Takođe je vrlo bitno da određene boje i tehnike nije dobro da radite sami, pošto najčešće posle takvog poduhvata opet pozovete profesionalce kako bi ispravili to što ste vi pokušali da uradite.
Evo kako stručnjaci vide boje u našem domu.

Read more

Dobro došli na sajt Arion Tim-a

Arion tim se bavi svim vrstama adaptacija ali i gradnje. Dugogodišnje iskustvo kako na malim objektima tako i na velikim poslovno stambenim kompleksima omogućava našim klijentima uštedu u finansiskom ali i svakom drugom smislu.
Naš tim je sačinjen od iskusnih i kvalifikovanih majstora, koji bez obzira na dugogodišnje iskustvo rade na stalnom usavršavanju i praćenju najnovijih trendova u gradjevinarstvu.
Trudimo se da na tržistu budemo konkurentni pre svega kvalitetom, kao i povoljnim cenama i da izadjemo u susret svakome ko nam se obrati.
Kvalitetnom organizacijom posla je osnovni i jedini preduslov za uspešno obavljen posao u najkraćem mogućem roku.
Ne dozvolite da vam renoviranje bude noćna mora, mi izgrađujemo i realizujemo vaše ideje!