ajAdaptacija stanova

Kada se javi potreba za uređenjem prostora većina ljudi se prvo sretne sa pitanjima koliko to košta kao i kako bi mogli da sredimo naš prostor. Arion tim je tu da vam omogući da renoviranje vašeg prostora ne bude košmar nego zadovoljstvo.

Lepo ne mora da bude i skupo. Naš tim je tu da vam pored izvođenja svih radova pruži stručne savete kako oko izvođenja radova, tako i oko izbora materijala i mogućnusti maksimalnog iskorišćenja prostora.

Arion tim je tu kada vam je potrebna: adaptacija stana, adaptacija kupatila, adaptaciji poslovnog prostora, adaptacija kuća, termo izolacija, izrada vodovodne i kanalizacione instalacije, izrada elektro instalacije, parket, keramika,gipsarski radovi, molersko farbarbarski radovi, izrada i ugradnja aluminijumske i pvc stolarije.

Adaptacija je pre ili kasnije sudbina svakog stambenog kao i poslovnog objekta iz više razloga. To mogu biti dotrajalost samog objekta, potreba adaptacije radi prenamene objekta ili rasporeda prostorija. Kroz život se menjaju potrebe, a kupovina većeg stana često je svima teško dostupna. Adaptiranjem postojećeg životnog prostora možemo podići kvalitet života i boravak u našem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Prednost u adaptaciji je mogućnost da sa našim timom dođete do najboljeg rešenja za vas, oplemenite vaš prostor po vašim željama.