Adaptacija stanova i kuća

Uvod u adaptaciju stana ili kuće

Adaptacija stanova zahteva dobru pripremu i planiranje pre početka samih radova. Pre nego što krenete s adaptacijom kuće ili renoviranjem stana potrebno je definisati dve osnovne komponente a to su svrha renoviranja i finansijska ulaganja. Adaptacija stana, renoviranje kuće, adaptacija kupatila ili poslovnog prostora zavisi o opsegu uređenja vremena koje ste predvideli za uređenje:

Najjednostavniji i najjeftiniji način za renoviranje kuća je dobro se upoznati s mogućim adaptacijskim zahvatima te s potencijalnim izvođačem građevinskih odnosno adaptacijskih radova.

Adaptacija stanova uz iskusnu i dobro organizovanu firmu

Adaptacija stanova

Adaptacija stanova uz iskusnu i dobro organizovanu firmu

Kada se javi potreba za adaptacijom stana većina ljudi se prvo sretne sa pitanjima koliko to košta kao i kako bi mogli da sredimo naš prostor. Arion tim je tu da vam omogući da renoviranje vašeg prostora ne bude košmar nego zadovoljstvo.

Lepo ne mora da bude i skupo. Naš tim je tu da vam pored izvođenja svih radova pruži stručne savete kako oko izvođenja radova, tako i oko izbora materijala i mogućnusti maksimalnog iskorišćenja prostora .

Arion tim je tu kada vam je potrebna: adaptacija stana, adaptacija kupatila, adaptaciji poslovnog prostora, adaptacija kuća, termo izolacija, izrada vodovodne i kanalizacione instalacije, izrada elektro instalacije, parket, keramika,gipsarski radovi, molersko farbarbarski radovi, izrada i ugradnja aluminijumske i pvc stolarije.

Adaptacija je pre ili kasnije sudbina svakog stambenog kao i poslovnog objekta iz više razloga. To mogu biti dotrajalost samog objekta, potreba adaptacije radi prenamene objekta ili rasporeda prostorija. Kroz život se menjaju potrebe, a kupovina većeg stana često je svima teško dostupna. Adaptacija stanova čini da se naš kvalitet života i boravak u našem stanu značajno poboljša. Prednost u adaptaciji je mogućnost da sa našim timom dođete do najboljeg rešenja za vas, oplemenite vaš prostor po vašim željama.

Nakon adaptacije stanova – Pročitajte komentare naših klijenata

Arion tim sam pronasla slucajno na internetu trazeci firmu i majstore za adaptaciju poslovnog prostora. Zvala sam nekoliko brojeva, i dobila sam isti odgovor da moze i lako cemo. Kada sam pozvala Arion tim, Leon je jedini potvrdio da mozemo da saradjujemo, ali da prvo mora da pogleda prostor i da na osnovu toga moze da potvrdi cenu i kratak rok koji smo trazili i to je prvi utisak da razgovaram sa ozbiljnom firmom koja zaista zna sta radi. Sastanak smo dogovorili jako brzo, saradnju, materijale i sto je najbitnije rok je bio ispostovan, cak nekoliko dana i pre roka. Saradnjom i adaptacijom sam bila prezadovoljna, jer je u pitanju firma Bosch za koju radim. Nakon godinu dana suprugu i meni je trebala firma za kompletno renoviranje stana i odmah smo se setili Leona. Naravno, kao i u vezi prve saradnje sve je bilo transparentno i jasno, sta moze i kako, rokovi, cena, sugestije koje su bile od velike pomoci. Veliko hvala od porodice Stojanovic od Danijele i Nemanje, i sa zadovoljstvom preporucujemo Arion tim svima koji zele ozbiljnu i kvalitetnu saradnju.

Moraću malo da prepisujem. Vidim da je neko to već napisao pa ću ja da prepišem. Kada smo se upoznali mislio sam da si lud. ( prešao sam na ti, zato što posle vremena provedenim sa tobom osećam se kao da smo prijatelji) I onda je sve počelo da se dogadja kako si rekao. U datom momentu ne znam da li sam više bio besan na tebe što si upravu ili na sebe što te nisam poslušao pa je sve trajalo duže nego što je trebalo, i to mojom krivicom. Hvala ti kako na naučenom tako i na učinjenom. Mi smo prezadovoljni. Topla preporuka za svakoga ko čita ove recenzije. Ovaj čovek zna svoj posao. Leone, hvala još jednom od porodice Nikolić.

Od samog pocetka je saradnja isla lako , lepo su nam objasnili da moramo da znamo sta TACNO HOCEMO, pa cemo dobiti ponudu. Sastanak u nasem stanu, sve detaljno objasnili sta hocemo , za par dana dobili ponudu i dogovorili se kad krecemo sa radovima. Radovi su trajali 2 nedelje kada je pocela situacija sa koronom u martu, bez obzira na sve , radovi su nastavljeni i zavrseni u roku, od mesec dana. Za tih mesec dana smo imali menjanje parket u celom stanu , oko 60 kvadrata parketa , menjanje plocica(oko 10kvadrata) , menjanje unutrasnjih vrata(7komada) , rusenje 2 zida , postavljanje 2 zida i krecenje celog stana, sitne poslove zamene slavine, farbanje radijatora necu ni da spominjem.
Sve je odradjeno perfektno! Cena je bila vise nego zadovoljavajuca, a o roku da ne pricamo !
Imamo samo POHVALE I ZAHVALNOST za ceo tim Arion. Iskreno preporucujemo ovu firmu jer su izuzetno profesionalni, predusretljivi, povoljni, puni idejnih resenja i jako ljubazni.

Odličan je osećaj dočekati Novu godinu u adaptiranom stanu.

Sad kad su legli utisci i sve je leglo na svoje, moram vam reći da sam prezadovoljan.

Hvala i SREĆNA VAM NOVA GODINA!