Rent a Car Beograd

Rent a car Beograd

Rent a car Beograd – tražili ste na Google-u jer želite da rentirate nov i pouzdan automobil u Beogradu? Nema sumnje, na pravom ste mestu.

Kod naših poslovnih partnera možete da rezervišete automobil ili bilo koje drugo vozilo kao što su putnički ili teretni kombi, pick-up itd. Celokupnu ponudu rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem možete pogledati na linkovima naših partnerskih rent a car agencija. Automobil koji vam najviše odgovara vašim po veličini, nosivosti, zapremini i broju putnika možete preuzeti na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ili u bilo kom drugom delu Beograda.

Vozila naših rent a car partnera su nova, redovno održavama, osigurana i uvek dostupna. Iznajmljivanjem jednog od rent a car vozila možete dokupiti full kasko osiguranje od eventualne štete kao i putno osiguranje.

Posetite web sajt nekog od naših partnera (npr. https://www.carwiz.rs ili neki drugi), pogledajte ponudu i izaberite automobil ili drugo vozilo, izvršite rezervaciju i unapred preko web sajta gde odmah možete videti cenu koštanja celokupnog najma bez skrivenih troškova.

Rent a Car Cene najma automobila

Dnevni najam rent a car automobila se kreće od 13€/dan.

Plaćanje usluge

Plaćanje usluge rentiranja vozila se vrši unapred, prilikom preuzimanja vozila. Sama procedura je prilagođena vama i ne traje dugo. Najam automobila možete platiti gotovinom ili bilo kom od platnih kartica (Visa, Master, Dina itd). Plaćanje depozita je obavezno.

Podrška na putu

Ukoliko se, nadamo se, odlučite da iznajmite neki od vozila ili automobila naših partnera, u cenu usluge vam je uračunata i podrška 24/7 na celoj teritoriji Srbije.

Rent a car Beograd agencije – partneri

Rezervaciju i rentiranje rent a car automobila možete izvršiti u saradnji sa nekim od naših partnera preko njihovog web sajta (linkovi ispod) ili pozivom broja +381 11 735 7606.

Rent a Car Beograd CarWiz – rezervacija vozila
Rent a car Beograd City – rezervacija vozila
Rent a car Beograd Budget – rezervacija vozila