Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 13 reviews
by arion tim on Blank Business Name
ARION TIM

Poštovana Jelena,

Moramo Vam ovako napisati pošto sajt nema opciju odgovaranja na poruke.Kao što vidite, objavili smo vaš komentar, kao i sve komentare koji su ikada stigli. Isto tako kao što vidite svi komentari ljudi SA KOJIMA JESMO RADILI su pozitivni, baš iz razloga što poslu pristupamo profesionalno. Vama svako dobro želimo, i puno uspeha u adaptaciji vašeg stana koji mi srećom nećemo raditi.

Srdačan pozdravArion tim doo

by Jelena on Blank Business Name

Moj komentar verovatno necete objaviti posto vidim da su samo dobri komentari na sajtu. Ja sa vama nisam saradjivala, ali ste me iznervirali jako! Zar je toliko tesko dati ponudu preko telefona!? Sta kao nije profesionalno?! Cisto da vam obavestim drugi su mi dali okvirne cene, i dobili posao. Toliko od mene.

by Markovici on Blank Business Name
ZADOVOLJNI

Kratko i jasno, zadovoljni!I hvala.Od nas imate svaku preporuku!

by Gandijeva on Blank Business Name
Gandijeva

Ispalo je skuplje nego što smo planirali, ali lepše i kvalitetnije.HvalaMarko i Zorica

by Porodica Marković - Novi Beograd on Blank Business Name
Hvala

Bio sam vrlo skeptičan kada sam vas upoznao, čak šta više malo ste me i iznervirali. Onda sam pozvao još par firmi da mi daju ponudu. Kada sam pogledao vašu kako je kompaktna i ostale koje kao da je moj osmogodišnji sin pisao, uvideo sam razliku između vas i ostalih. Hvala i mojoj ženi što me je nagovorila da vas ponovo pozovem. Prezadovoljan sam, i priznajem bili ste u pravu. Puno sreće u daljem radu. Porodica Marković

by Porodica Radosavljevic on Blank Business Name
HAPPY FAMILY

Mi smo prezadovoljni! Ispalo je sve kako smo zamislili i hvala na savetima, bili ste sve upravu. Nadam se da neko cita ove komentare posto nece pogresiti ako se odluci za vasu firmu.Pozdrav od porodice Radosavljevic.

by Slaviša i Sanja on Blank Business Name
PREZADOVOLJNI

Dakle, sve što ste rekli ste ispoštovali.Sve što ste predložili bili ste upravu.Svaka preporuka.Ovaj čovek je jedini gospodin Građevinac kog poznajem.

by Mirko Prica on Blank Business Name

Prvi put sam se sreo sa nekim ko se bavi gradjevinom a da to nije majstor nego gospodin covek.Hvala puno na savetima, na iskrenosti i na profesionalnosti.

Ozbiljnost na nivou

Samo cu reci ozbiljan i prezadovoljan!Bez greske. Hvala na divnom iskustvu

by Milica on Blank Business Name
SVAKA CAST

Sad videh na facebooku da i ovde mogu da vam dam ocenu. Kao sto sam tamo napisala profesionalno, brzo i isplativo. Od mene cista petica. Definitivno ste mi razbili predrasude da kad majstori udju na vrata stresu nema kraja. Vasi majstori kad izadju sve ostaje kao apoteka. Preporuke od mene imate na svakom koraku. Pozdrav. Milica ( Vozdovac )

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»